Flori de nunta

 

Creatiile florale unice, deosebite pentru diverse ocazii: pentru nunta, botez, aniversari, comemorari sau alte evenimente sunt adaptate individual preferintelor fiecarui client. Creativitatea este pentru mine un combustibil. Imi place sa creez, sa inglobez in lucrarile mele toata energia mea artistica astfel incat sa implinesc imaginatia si dorintele clientului.

Am peste 10 ani de experienta ca si designer florar si am avut privilegiul sa acumulez peste 30 de ani de cunostinte despre flori. Urmaresc in permanenta sa progresez. Nu evit nici o ocazie ca sa invat despre noi tehnici de design, sa experimentez cu un produs nou ori stiluri sau sa dezvolt noi metode de lucru. Toate proiectele mele denota pasiunea si standardul inalt care mi-l impun.

Experienta si seriozitatea sunt cele mai de pret investitii in acest domeniu. In cazul in care nu aveti certitudinea sa va fi gasit stilul personal, contactati-ma cu incredere. Astept cu nerabdare sa va pot sfatui in orice dilema referitoare la: flori, aranjamente florale de nunta, decoratiuni ori plante.

Oferta mea include aranjamente florale: romantice, clasice, vintage, moderne. Toate buchetele si creatiile mele sunt la superlativ.

Pentru a vizualiza aceste emotionante si splendide creatii apasa pur si simplu pe categoria de la galeria foto.

Lista de mai jos contine cele mai semnificative categorii: