Zabojszky-Horvath Noemi

Pentru mine designul si florile sunt esenta vietii. Sunt o creatoare, imi place sa creez lucruri frumoase si apreciate de clienti si toata lumea.

Nu sunt bun sa ma laud pe mine, fac asta prin fiecare lucrare care trece sub mana mea. Tin foarte mult la calitate si stiu ca un lucru bine facut e cea mai buna reclama. De aceea in fiecare lucrare caut maximizarea calitatii ca toti clientii sa fie multumiti. Nu-mi face placere deloc sa am clienti nemultumiti.

Imaginatia intotdeauna imi cere mai mult, mai interesant, mai unic, mai superb, si asta incerc sa o si pun in practica pentru clientii care au nevoie de acestea.

Imi plac: lucrurile bine facute, decoruri unice, combinatiile provocatoare de culori, clientii care se lasa pe mana mea, lucrarile apreciate, pozele frumoase, si excursiile interesante. Comunic foarte usor cu oamenii care au incredere in mine si stiu destul de bine ce vor si asta este secretul lucrarilor perfecte. Nu mi-e frica de refuz, prefer sa mi se spuna ca nu putem colabora decat sa iasa ceva urat pe parcurs.

Pentru sfaturi: decor flori, design interior, plante, flori taiate, decoor evenimente, flori pentru nunta, decor vitrine, interioare de magazine, contactati-ma personal.